PB Consulting, organisatie voor advies en interim management. Partnership, betrouwbaarheid, continuïteit, kwaliteit en integriteit.
Met twee decennia ervaring binnen de infrastructurele-, mobiliteits- en parkeermarkt is PB Consulting uw betrouwbare partner voor vraagstukken en projecten op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, verkeer, vervoer en parkeren.
De eigenaar / oprichter is Peter Bruel, een ervaren zelfstandig professional met betrekking tot management, projecten, advies, tenders en commercie.
Peter Bruel is een pragmatische, integere en punctueel zakenpartner, die op prettig wijze vasthouden is en zaken als "kwaliteit boven kwantiteit en "afspraak is afspraak" koestert.
Opererend vanuit zijn kennis en ervaring en hierbij rekening houdend met uw visie, maakt Peter Bruel graag het verschil.
PB Consulting: tijdelijke inzet, definitief resultaat.

Persoonlijk Peter

Omdat iedere zakelijke overeenkomst een persoonlijke kant heeft...

De man achter PB Consulting is Peter Bruel (1966). Hij heeft PB Consulting opgericht omdat hij meer invloed wilde hebben op de keuze van projecten en werkzaamheden waarmee hij bezig was.

Geef me werk wat ik leuk vind en ik hoef nooit meer een dag te werken...

Als je bezig bent met zaken die je hart sneller doen kloppen, ontstaat er passie en gaat het vanzelf vliegen...


De basis

Na afronding van zijn opleidingen en stages, roept Hare Majesteit hem onder de wapenen. Hier krijgt hij in de dagelijkse praktijk te maken met het ´managen´ (van onwillige rekruten) en wordt de basis gelegd voor zijn huidige activiteiten.

Afb.: Peter Bruel in actie tijdens de Marathon van Amersfoort

Zijn ervaring met management, projecten, advies, tenders en commercie breidt hij in twee decennia dienstbetrekkingen verder uit. Peter is in meerdere functies werkzaam bij diverse middelgrote ondernemingen en multinationals. Gedurende deze trajecten specialiseert hij zich en ontwikkelt zich tot de zelfstandig professional die hij nu is.
Een pragmatische, integere en punctueel zakenpartner, die op prettige wijze vasthoudend is en zaken als ´kwaliteit boven kwantiteit´ en ´afspraak is afspraak´ koestert.

Peter Bruel voelt ook een maatschappelijke betrokkenheid. Dit blijkt uit de diverse nevenfuncties die hij (heeft) verricht, variërend van lid van de oudercommissies van kinderdagverblijven tot bestuurslid van een lokale politieke partij.

Ondanks de vele activiteiten lopen zijn privéleven en het zelfstandig ondernemerschap harmonieus door elkaar heen. Dit is belangrijk voor Peter als familieman. In zijn vrije tijd is hij een fanatiek recreatief hardloper (10 Engelse mijl, halve en hele marathon). Ook slaat hij zo nu en dan graag een balletje op de green. Tijdens deze sportieve bezigheden doet hij ideeën en inspiratie op. En blijft hij op gezond gewicht...:.   Disclaimer   ::  Sitemap   ::  Contact   ::  Persoonlijk   ::  Aanbevelingen   ::  Referenties   ::  HeRiAn   .:

 Ontwerp HeRiAn Nijkerk.
Voor o.a. webdesign, hosting, domeinnaamregistratie en merkrecht. Ook voor MKB en Overheid.